IMG-23f34e0b15feebc246190505036343e2-V.jpgKorito_Elevator_Mlin_Sklop.jpgslideshow21.jpgslideshow22.jpgslideshow23.jpgslideshow24.jpgslideshow25.jpgslideshow26.jpgslideshow27.jpgslideshow28.jpg

Web Shop

 -Stranica u izradi - molimo Vas posjetite nas  ponovo

O Nama

 

 

-Projektujemo

                  - Savjetujemo

                                       - Proizvodimo

                                                            - Opremamo

                                                                                 - Servisiramo

 

Projektovanje, inžinjering, konsalting

Moderna oprema za kućnu i industrijsku proizvodnju vina, piva, soka ...

Znanjem i tehnologijom do uspjeha!

 

Znanje i tehnologija su osnovni resursi na kojima počiva uspješnost poslovanja i konkurentnost savremenih preduzeća. Visok tehnološki nivo organizovanosti i uošte funkcionisanja poslovnih subjekata je preduslov za tržišnu utakmicu i unaprijeđenje poslovanja. Zbog kompleksnost i dinamičnog razvoja savremenih tehnologija većina malih i srednjih preduzeća nema potrebne resurse za stalno unaprijeđenje i implementaciju novih tehnoloških rešenja


Većina preduzeća u Bosni i Hercegovini je, zbog niza okolnosti tokom poslijednjih dvadeset godina, u značajnom tehnološkom zaostatku za savremenim evropskim preduzećima. Cilj nam je da  kroz sopstveni razvoj i transfer tehnologije, a koristeći evropsko iskustvo i partnersku mrežu, domaćim preduzećima ponudima najsavremenija rješenja u ovoj oblasti.

Naše znanje i iskustvo u oblasti tehnike a posebno proizvodnog mašinstva, oblasti sistema upravljanja kvalitetom i funkcionisanja proizvodnih preduzeća, te poznavanje savremenih informacionih tehnologija, osnova su da vjerujemo da većini domaćih preduzeća možemo ponuditi riješenja za unaprijeđenje poslovanja. Samostalno ili sa partnerima realizujemo projekte u slijedećim osnovnim oblastima:

  • Usluge mašinskog projektovanja i izrada tehničke dokumentacije po zahtjevima klijenta.
  • CAD/CAM (Computer Aided Design / Computer Aided Manufacturing) usluge.
  • Usluge projektovanja i izrade mašina i opreme za industrijsku i individualnu upotrebu od čega izdvajamo inox opremu za vinsku industriju,industriju piva, proizvodnju prirodnog soka i mlekarsku industriju.
  • Proizvodnja inox oprema za industriju hrane i pića od čega posebno izdvajamo inox posudnu opremu za različite primjene
  • Konsultantske usluge u domenu organizovanja, planiranja i upravljanja proizvodnjom.
  • Konsultantske usluge pri nabavci mašina i opreme.
  • Konsultantske usluge u domenu tehničkih regulativa poput CE znaka, posuda pod pritiskom, tehničkim mjera zaštite na radu i sličnih. 

Na bazi višegodišnjeg iskustva u projektovanju opreme za vinarije, mini pivare i slične industrijske pogone nudimo kompletan inžinjering projektovanja i opremanja pogona za proizvodnju vina, piva, te druge prehrambene i industrijske grane. Pored sopstvenih resursa zastupnici smo nekoliko renomiranih svjetskih firmi, te tako uz višegodišnju garanciju na naše proizvode i usluge, našim klijentima nastojimo obezbjediti kompletnog i pouzdanog partnera. 

 

Dobrodošli!

Katalog proizvoda

 -Stranica u izradi - molimo Vas posjetite nas  ponovo

Kontakt

Kontakt informacije i opšti podaci

 

Adresa:

Radinjača b.b., 78216 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Telefon/Fax: +387 (0) 51 924 001

Tel./mob: +387 (0) 65 421 950 

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Radno vrijeme (ponedjeljak - petak):

08.00-16.00

 

Transakcijski račun - TRR (KM):

1941 0666 8320 0135 - ProCredit Banka d.d. Sarajevo

Devizni račun (EUR): 

ProCredit Banka d.d. Sarajevo

IBAN: BA39 1941 0666 8320 1202

SWIFT: MEBBBA22XXX

 

Registarski podaci:

Reg. br.: 20-00-1919 Banja Luka;

JIB: 4402720970002

PDV: 402720970002 

 

Lokacija: Radinjača - Potkozarje - Banja Luka 

  

 

Partneri

Partneri  - stranica u izradi

 

 

Holzex Group d.o.o.