O Nama

 

 

-Projektujemo

                  - Savjetujemo

                                       - Proizvodimo

                                                            - Opremamo

                                                                                 - Servisiramo

 

Projektovanje, inžinjering, konsalting

Moderna oprema za kućnu i industrijsku proizvodnju vina, piva, soka ...

Znanjem i tehnologijom do uspjeha!

 

Znanje i tehnologija su osnovni resursi na kojima počiva uspješnost poslovanja i konkurentnost savremenih preduzeća. Visok tehnološki nivo organizovanosti i uošte funkcionisanja poslovnih subjekata je preduslov za tržišnu utakmicu i unaprijeđenje poslovanja. Zbog kompleksnost i dinamičnog razvoja savremenih tehnologija većina malih i srednjih preduzeća nema potrebne resurse za stalno unaprijeđenje i implementaciju novih tehnoloških rešenja


Većina preduzeća u Bosni i Hercegovini je, zbog niza okolnosti tokom poslijednjih dvadeset godina, u značajnom tehnološkom zaostatku za savremenim evropskim preduzećima. Cilj nam je da  kroz sopstveni razvoj i transfer tehnologije, a koristeći evropsko iskustvo i partnersku mrežu, domaćim preduzećima ponudima najsavremenija rješenja u ovoj oblasti.

Naše znanje i iskustvo u oblasti tehnike a posebno proizvodnog mašinstva, oblasti sistema upravljanja kvalitetom i funkcionisanja proizvodnih preduzeća, te poznavanje savremenih informacionih tehnologija, osnova su da vjerujemo da većini domaćih preduzeća možemo ponuditi riješenja za unaprijeđenje poslovanja. Samostalno ili sa partnerima realizujemo projekte u slijedećim osnovnim oblastima:

  • Usluge mašinskog projektovanja i izrada tehničke dokumentacije po zahtjevima klijenta.
  • CAD/CAM (Computer Aided Design / Computer Aided Manufacturing) usluge.
  • Usluge projektovanja i izrade mašina i opreme za industrijsku i individualnu upotrebu od čega izdvajamo inox opremu za vinsku industriju,industriju piva, proizvodnju prirodnog soka i mlekarsku industriju.
  • Proizvodnja inox oprema za industriju hrane i pića od čega posebno izdvajamo inox posudnu opremu za različite primjene
  • Konsultantske usluge u domenu organizovanja, planiranja i upravljanja proizvodnjom.
  • Konsultantske usluge pri nabavci mašina i opreme.
  • Konsultantske usluge u domenu tehničkih regulativa poput CE znaka, posuda pod pritiskom, tehničkim mjera zaštite na radu i sličnih. 

Na bazi višegodišnjeg iskustva u projektovanju opreme za vinarije, mini pivare i slične industrijske pogone nudimo kompletan inžinjering projektovanja i opremanja pogona za proizvodnju vina, piva, te druge prehrambene i industrijske grane. Pored sopstvenih resursa zastupnici smo nekoliko renomiranih svjetskih firmi, te tako uz višegodišnju garanciju na naše proizvode i usluge, našim klijentima nastojimo obezbjediti kompletnog i pouzdanog partnera. 

 

Dobrodošli!

Holzex Group d.o.o.